FAIR USE PICTURE ; Werkt niet voor VOEDSEL dat vergaat !

Focus waarop ?

Doelen in mijn missie is in de lijn met de woorden van de grootste mens ooit , Jezus van Nazareth beschreven in Johannes 14:17 , daar staat  "de geest van de waarheid"zou Jezus geven aan zijn echte volgelingen die de wereld niet kan ontvangen en begrijpen vandaag.

Sta open voor fatsoen en dialoog.

Mijn Missie ;

* Zuivere evangelie(Gods Koninkrijk) uitleg en aankondigen

* Platte Aarde bewijs vanuit de Bijbel en wetenschap.

* De landbouw van God promoten en realiseren.

 Er is een kolossale kerkelijke warboel vandaag de dag overal in Nederland en wereldwijd. Kerken en genootschappen "prediken" een evangelie maar het is een verwrongen evangelie, dat vitale informatie achterwege laat.

Ook hebben vele mensen kerken verlaten en of zijn helemaal niet meer geïnteresseerd in geloofsvraagstukken. Vaak is traditie nog het bindmiddel tot hun religie alleen. De vervlakking en geestelijke luiheid in Nederland en het niet meer gebruiken van zintuigen maakt het lastig om nog zelf onderzoekende mensen te vinden.

Ook de populariteit van atheisme, filosofie en andere vormen doen mij de haren rijzen.

Ga niet mensen wegzetten met steeds mijn verschillen te benoemen maar kijken naar overeenkomsten met u en vanuit dat zaken recht te trekken.

Bezie mijzelf niet als religie, genootschap en of denominatie maar alleen als vrije onderzoeker vanuit intelligent Otwerp ofwel Schepping.. 

Willibrordus A. van der Weide