Deliana Rademakers haar geloofs- verhaal

Zij stierf terwijl de leider van haar religie in weelde leefde in Amerika

Deliana Rademakers is een groot voorbeeld van geloof-moed uit de recente Nederlandse geschiedenis ! Zij werd in 1942 tijdens de prediking van huis tot huis verraden , gevangen genomen en verbannen naar Duitsland. Daar stierf ze de marteldood als jonge vrouw. Dit verhaal is ontluisterend. (Zie haar afscheid briefje)

Omdat er zo weinig aandacht aan haar is geschonken in Nederland doen wij dat hier. Waar een meisje als Anne Frank bijna wordt "verafgood"in Nederland wordt Deliana nergens vernoemd als iemand die voor haar geloof stierf. 

De Jehova getuige leider,Joseph Franklin Rutherford leefde in grote weelde toen Deliana een Jehova getuige was. dezelfde Rutherford schreef brieven aan Adolf Hitler met veel sympathie en later met zeer veel agressie tegen Hitler( de brieven zijn nooit gelezen door Adolf Hitler), dat zijn volgelingen zouden prediken tot het "einde kwam".......hun einde kwam voor veel onschuldige leden met verwrongen evangelies en ook die van Rutherford en Hitler zelf in 1942 en 1945. In 1943 was een bedrag van 597.000 USD nog geinvesteerd in NAZI Duitsland economie door dezelfde religie(enigste religie die dat deed). Hypocriet en schokkerend !

Deliana predikte vanuit haar goede geweten voor een betere aarde en toekomst .Ze werd daardoor verraden door Nederlanders. Wij als redactie stellen dat de toenmalige leider van haar religie mede verantwoordelijk is voor haar dood zo ook uitvoerende ouderlingen in Nederland, de verraders, kampwachters en Duitsland. 

In Nederland heeft de huidige leiding van de Jehovah getuigen nooit deze misverstanden geopenbaard en of excuses aangeboden.Een zwakte bod. Vaak worden de dood van "Jehova getuigen' misbruikt voor propaganda doeleinden.Zelf maakt Het Bestuur van Jehova getuigen zich schuldig aan misleiding van leden en volk, ondanks de goede bedoelingen van onschuldige leden die de Bijbel op de "religie"manieren uitleggen. 

 

Vervolgt worden en zelf vervolgen ze ook elk lid die vragen stelt over doctrines en over het Bestuur. Elkaar verraden is dan ook weerzinwekkend. Leden die dit in twijfel brengen worden medogenloos vervolgd en met uitsluiting bedreigd inclusief gehele vermijding van andere leden, familie en kenniskring. Angst cultuur is typisch voor een man made religie waar leiders hun macht willen behouden door blinde gehoorzaamheid op te eisen van hun leden. Helaas gebeurt dit nog ook in Nederland en dienen we dus als klokkenluiders te zijn.                             

Haar dood was eigenlijk trouw tot in de dood aan de religie Jehova Getuigen destijds, maar we begrijpen dat ze was misleid en geloofde dat ze God diende daarmee. Zo heeft de oprichter van deze website ook jaren geloofd en geleefd met een bijna dood voor ogen.

Als iemand meer informatie over haar heeft kunnen we dit in overleg bijvoegen.

Deliana Rademakers Faith story