Koran en Islam

Deze pagina gaan wij toewijden aan de religie van Mohammad, ontstaan in de 7de eeuw na gewone tijdsrekening(onder constructie). Hoe is deze religie ontstaan en waarop is het gebaseerd.Ook willen we ingaan over de "slechtste" Bijbel vertaling ooit wat de Koran is. Hoe de volgers van Mohammed een religie en macht opbouwden bij het verval van juiste Joodse en christelijke normen(Katholieke kerk macht). De religie Islam is een religie afkomstig vanuit de maan aanbidding, Arabia en geheel man made.

De redactie hoopt in 2019 in navolging van de 21 en 10 stellingen aan kerkdeuren ook een Moskee te verrassen. Als we de huidige "Joodse-Christelijke religies" openlijk bezien te Nederland is het zaak om ook de Islam onder de loep van ons te nemen.

Zoals alle bekende religies heeft God en Jezus niets te doen met deze religie vorm en ondanks alle claims vanuit de Islam zijn ze geheel man made . Volgelingen in de islam volgen alleen een dode mens en niet God , die levend is en nooit de islam invoerde en de Koran. 

Heeft u vragen ?

info@yellowagro.com

W.A. van der Weide