Deze "small weg" gaat via een exclusieve religie ?

Christenheid

Dit boekje werd verspreid door de "christelijke genootschap" Jehova getuigen. Ook deze religie onderwijst niet de waarheid omtrent Jezus en de Bijbel volgens ons.Deze religie claimt "Gods organisatie te zijn op aarde", maar ook dit is een deceptie en illusie gebleken sinds 1916. Wel laat het verschillende facetten zien van Gods beloftes aan de mens wat troost biedt.

Deze pagina gaat over de Christendom en of Christenheid. De paradox tussen het echte Evangelie van Jezus en wat de kerk religies onderwees aan mensen door de eeuwen. De initiatiefnemers van deze website geloven dat sinds het overlijden van de apostelen de "christenheid" is ontstaan met talloze vormen en claims die uiteindelijk leiden tot de meest verwrongen evangelies en onderwijs over de persoon Jezus Christus.

Om inhouderlijk niet in te gaan omtrent elke religie  en onze zienswijzes erop, zijn wij van mening dat elke geregistreerde "christelijke" religie niet de waarheid vertegenwoordigt van de persoon Jezus. Dus met andere woorden alle religies in Nederland zijn alleen maar een vorm van aanbidding gebleken.

Mensen hebben troost, hoop, tradities, regelmaat , sociale bijeenkomsten en ankers nodig in het leven, hierin hebben kerken een zeer belangrijke sociale rol gespeeld op het platte land en steden ten goede maar ook vaak ten nadele van de mens. Ook geboorte, huwelijk en dood werden verzorgd door de kerken en haar besturen. Wij erkennen nogmaals dat dit belangriijk was voor de lokale gemeenschappen in Nederland en andere landen.

Dat uiteindelijk in geen van deze kerkgemeenschappen en genootschappen Jezus in werkelijkheid het Hoofd van de Kerk en of Gemeente was is onze mening.

 

 

failed predictions of some religion

Deze video is niet van ons en laat alleen zien welke claims uit een religie vals bleken