Joden en hun Holocaust mythe

Nadat de elitaire Joden in Jezus zijn tijd in staat waren om de grootste mens ooit te laten vermoorden(Jezus) zie je verdere gigantische leugens van deze Joodse elite. Jezus was een joodse man en werd door de Joodse elite om zeep geholpen. 

Een andere recente leugen(s) was ook wel de "6 miljoen" vergast door NAZI Duitsland ;

Meer bewijs dat 6 miljoen Joden ‘vergast’ zouden zijn is een leugen weten we.
World Almanac, 1940, pag. 129: Joodse bevolking van de wereld – 15,319,359.
World Almanac, 1949, pag. 289: Joodse bevolking van de wereld – 15,713,638.

Op 16 Juni 1933 telde het destijdse Duitsland 505.000 Joden waarvan 400.000 met een Duitse paspoort. Dat was maar 0.75 % van de gehele bevolking. Na de macht overname tot 1940 emigreerde een groot aantal naar Frankrijk, Amerika, Groot Brittanie etc. 

Ondanks dat andere buurlanden van Duitsland joden herbergde moeten we constateren dat "enkele honderduizenden Joden" waarschijnlijk zijn omgekomen in de oorlog. De verliezen van inwoners in de USSR, Duitsland en Polen waren vele malen groter.

Als dit niet de waarheid was denk je dan niet dat miljoenen joden, misschien zelfs 6 miljoen om er een grap van te maken zoals zij doen, woedend zouden worden en vervolgens meteen de Wereld Almanak zouden aanklagen voor het afdrukken van leugens en het ‘kwetsen van hun gevoelens’? Heeft iemand hen aangeklaagd? Nee. Zelfs niet één Jood. Dus we kunnen aannemen dat dit de waarheid is.

Gaskamer, elektrocutie en doodstraf super specialist, de ongeëvenaarde, Fred Leuchter, heeft de ”gaskamers” in Auschwitz onderzocht, hij heeft stukken steen afgehakt voor onderzoek, als er een miljoen of meer Joden vergast zouden zijn in dat concentratiekamp, dan zouden alleen de stenen een heleboel bewijs moeten bevatten. Hij deed labtesten en wat denk je? Geen enkel teken van een gas, helemaal niets.

De Holocaust een leugen van enorme aanvang !

Vóór je gaat lezen, denk aan het volgende ;

  • DENK ALS EEN DETECTIVE ZONDER EMOTIES
  • JE EMOTIES IS HOE ZE JE MANIPULEREN, DOOR NIET LOGISCH NA TE DENKEN
  • ZONDER OM HET EVEN WELK BEWIJS ACCEPTEER JE DE HOLOCAUST, ER ZIJN GEEN BEELDEN, GEEN FILM, NIETS, IETS TEGENSRIJDIGS ZEGGEN IS  ‘HATE SPEECH’ -ik begrijp niet waarom de waarheid haat is maar ok
  • BESEF DAT AL HET GEPRAAT OVER DE HOLOCAUST ZONDER BEWIJS  HAATDRAGENDE TAAL IS TEGEN DE ONSCHULDIGE DUITSERS – ooit hierover nagedacht?

De holocaust. Of moet ik zeggen Heilige oorzaak? Elke keer als je iets zegt over de holocaust krijgen mensen spasmen en reageren boos. Het genie van de zionistische Jood. Ik kan het niet op een andere manier beschrijven. Onthoud de protocollen van Zion en ‘schuld’? Het is een zeer sterke emotie van ons heidenen en de rabbijnen weten precies hoe ze het kunnen misbruiken. Heb Jij een Jood in de holocaust vermoord? Nee. Ik ook niet. Moet jij je er schuldig over voelen? Nee, ik ook niet.

Is het belangrijk om de waarheid over de holocaust te weten ? Ja, want het is een instrument in handen van de zionistische jodenin hun plan om de VS, de EU en later de wereld over te nemen. Als de holocaust een leugen is dan moeten we dat weten, als het waar is moeten we het natuurlijk ook weten. Laten we eens naar de feiten kijken.

Wist je dat holocaust een Joods woord is voor ‘heilig brandoffer?’ Waarschijnlijk niet, toevallig, maar het betekent niets, maar met de zionistische Joden weet je ondertussen dat er altijd een heleboel ‘toevalligheden’ zijn, teveel op het einde.

Het wordt nog erger. Wist je dat er honderden verwijzingen zijn naar 6 miljoen Joden die sterven in Europa lang voordat de ‘holocaust’ bestond? In de jaren ’20 hebben zionistische Joden in Amerika geprobeerd om andere Joden hun geld afhandig te maken door te verkondigen dat ‘6 miljoen Joden in Europa sterven, geef geld om hen te redden!!’.

Waarom is dat? Is er een reden voor deze 6 miljoen? Is er een reden voor de naam ‘holocaust’?  Ja die is er, er is een profetie in hun cultuur die zegt ‘u zal terugkeren naar uw land min 6 miljoen’. Dat is waarom ze er geobsedeerd door zijn. De 6 miljoen is een totale leugen, het is onmogelijk dat in de jaren 1920, 1930, 1940 de Joden altijd spraken over
6 miljoen Joden die in Europa gevaar liepen en vervolgens de holocaust die 6 miljoen slachtoffers eist. ON-MO-GE-LIJK. Merk ook het bedrag van $35.000.000 op in een advertentie, alles draait (altijd) om geld en macht.

puppetmasters-millions-jews-1

puppetmasters-million-jews-2

 

Artikel geschreven met dank aan G.J. van Roon van het Nederlandse-Israel Partij uit Friesland.  

Zie ook http://nip.zebulonenissachar.com/?s=Holocaust

Als oprichter van deze website erken ik niet de HOLOCAUST in de zin van de opgestelde leugens van 6 miljoen vergaste Joden. Grotendeels waren de elitaire Joden ook schuldig aan de verhongering en dood in Duitsland van Duitsers (honderduizenden) tussen 1919-1930. Dat kun je ook een HOLOCAUST noemen voor de Duitsers. Het verachterlijke gedrag en misdragingen van elitaire Joden is wereldwijs bekend en onderdeel van Satan zijn kinderen.

Heeft u vragen ?

info@yellowagro.com

W.A. van der Weide

 

 

 

Jezus als joodse man op aarde en in leven.

Met dank aan Anthony Buzzard

The level of Jewish today ......disgusting

We zien hier in korte video hoe een paar opgeschoten Joodse jongens die Jezus uitschelden en anderen met veel camping/schutting taal. De video is voor Fair Use en laat zien hoe ze misleidt zijn door de Joodse elite. Bizar voor woorden wat je hier hoort.......dat noemt zich "God's volk", de Duivel is hun Vader.