M. Goudsmits

M. Goudsmits is iemand die graag video's wil maken over de verdediging van het Heliocentrische model van N. Copernicus uit begin 1500. Hij noemt zichzelf een atheist en vond het nodig om onze video's(Pure evangelie op de platte aarde) met veel ironie en scheldpartijen te "bestrijden".

Het schijnt dat deze man 60 jaar + is en uit Valkenswaard komt(N. Brabant).

M. Goudsmits laat niet zijn gezicht zien op zijn video's maar werd wel bekend met zijn tirades om het atheisme en de bolle aarde theorie "hoog"te houden.Mensen die hem tegenspreken of een andere mening hebben worden vaak weggezet met "idioten" of getrakteerd met scheldwoorden die schijnbaar passend zijn voor Atheisten. 

Het atheisme en hun geloof in evolutie en een universum idee is voor mij zo belachelijk dat het wel eens de grootste grap van de Duivel wordt genoemd. 

Ondanks alle pogingen van M.Goudsmits om de bolle aarde te verdedigen is hij wel een onderdeel van de massa van mensen die dit ook kwakkeloos aannemen, maar is het niets zeggend of het werkelijk waar en waarheid is . Zelfs in ons onderwijs op lagere scholen en voortgezet worden we besmeurd met het idee of we van apen afstammen en andere evolutie gedoe. De schrijvers van deze boeken komen dan vaak uit het atheisten kamp. Ze zien het leven eigenlijk als zinloos....

We vinden in de Bijbel een prachtig voorbeeld van Koning Achab in het Boek 1 Koningen hoofdstuk 22 waarin de grote meerheid inclusief de Koning het geheel mis had. De kleine profeet Micha sprak alleen uit de mond van God en bracht een vernietigend oordeel over de massa. 

Heeft u vragen ?

info@yellowagro.com

W.A. van der Weide