Bolle aarde theorie

Als rijke zoon van een koperhandelaar was deze Duitser met zijn Bolle Aarde theorie de grondlegger van de huidige denkwijze en opinie nog steeds

Nicolaus Copernicus(1473-1543) werd bekend door zijn theorie dat de zon centraal stond en dat alle "planeten" erom heen draaiden. De sterren zag hij in een veel verdere afstand. Zijn theorie was niet zonder moed gezien de lokale kerken en hun primitieve manieren van mindcontrol op de bevolking. Nicolaus Copernicus werd geboren en opgegroeid in grote weelde en kon overal studeren. Hij moet gezien worden als een soort lichte hervormer die de Bolle Aarde theorie opnieuw in leven herbracht waarbij hij nooit een bewijs leverde. Omdat wetenschap en filosofie populair was er iets fantastisch nodig .

Zijn autoriteit werd over het algemeen redelijk hoog in en overgeschat en omarmd bij zijn Katholieke Kerk die de druk voelde van de opkomende reformatie in Europa.

We zien dat de wetenschap, NASA en religies ook schuldig maakten om een Bolle Aarde te geloven op basis van nul bewijs. Hoe fictie in leven wordt gehouden door leugens en bedrog.

De Bijbel spreekt alleen over de cirkel(plane or plate) aarde en nooit over een planeet of rond der aarde. God schiep uiteraard alleen de platte aarde en het gewelf met zijn hemel.

Jan Hoekstra.

Hoe de Katholieke Kerk zelf de ronde aarde introduceerde

Flat Earth as Bible Truth

Dit gaat er gebeuren met de bolle aarde universum theorie van Copernicus spoedig. Helaas zijn alle religies in de ban van een universum leugen !!

Heelal, Bolle Aarde, Zwaartekracht allemaal leugens

Goede eenvoudige video voor u