Andre Kuipers onze acteur

4 afleveringen gebracht door twee moedige Friezen. De waarheid overwint !

De grootste beduvelerij van onze nep-astronauten met dank aan de ESA/NASA. Onze 2 mannen waren uitstekende acteurs en bedriegers.

Astronauten acteurs van Nederland

Held of Bedrieger/Oplichter ?

De twee personen die volgens hun zelf en de Nederlandse regering als "astronauten" bekend staan zijn Wubbo Ockels en Andre Kuipers. Wij als redactie zijn er van overtuigd dat de beide mannen nooit in De Ruimte waren maar wel in een ruimte als een studio. Omdat er geen universum is en een draaiende planeet aarde is hun verhaal een leugen. Verbaast u dit ?

We kunnen rustig stellen dat de beide heren als bedriegers en charlatans door het leven gaan en gingen. Daarbij wordt ons Nederlands volk ook bedrogen door deze N(Nederland)ollywood show.

Hoe konden deze twee heren een zulk sprookje bekend maken aan ons volk? Waarom willen wij door nep nieuws en oplichterij ons zo belangrijk voordoen met 'wonderen" van deze twee heren die alleen binnen een gesloten hemel vlogen(als ze ooit vlogen) op beperkte hoogte. Onze aarde is zo plat als een dubbeltje, dus wat ze vertellen was een fabeltje aan ons.

Zie ook de pagina PLATTE AARDE

Jan Hoekstra

Wubbo Ockels in 2014 gestorven als oplichter en bedrieger ? of volgens u als een held bij de N. Copernicus theorie houder ?Wubbo Ockels vloekte en geloofde niet in God net voor zijn dood. Helaas konden wij hem nooit bevragen op zijn leugens.

Filosofie en Beduvelerij van mensen en instituten

Deze video zou ons moeten beïnvloeden dat we op een draaiende planeet leven in een uitzichtloze universum volgens deze mensen......we weten wel beter.

De maanlanding oplichterij

Korte maar duidelijke video over de onmogelijkheid om de Van Allen straling door te komen voor een mens boven de 50-400 km

De mannen die de bolle aarde wilden zien.

Dit filmpje laat invloedrijke personen zien die de bolle aarde theorie en planeten stelsels bedachten.

Angst om wat ?