Een misselijke Bunker Video van de Jehova getuigen religie om de gedachte van een fatalistische einde te voorspellen inclusief arrestatie door politie in Nederland. Propaganda, fictie en bedrog allemaal

Foto uit de beruchte BUNKER VIDEO van een Jehova getuigen Congres 2016

Wij hebben bewust en uit harde noodzaak gekozen voor de BUNKER LOCATIE in ARNHEM. Het idee kwam om vanuit een voormalige kolenkelder te filmen als reactie op de belachelijke BUNKER VIDEO van de Jehova getuigen op hun Congres 2016. Deze voor kinderen traumatische video werd gemaakt met professionele acteurs waarbij Jehova Getuigen "ondergronds" gingen doordat de "grote verdrukking"begon en men massaal wordt gearresteerd door de Nederlandse politie en elders.....

De fatalistische manier om angst te zaaien is niet iets nieuws. De machthebbers, het bestuur van 7 mannen, pogen hun macht te handhaven met dit soort technieken van mind control.

Onze reactie hierop is zijn wij vanuit een BUNKER te Arnhem juist de bevrijding aan te kondigen voor alle "gevangen" Jehova getuigen in Nederland en anderen. Wij geloven dat onze beweging DE LOLLARDS bevrijdend is voor iedereen die voor een Waarheid gaat op basis van nauwkeurige kennis en met eigen onderzoek en argumenten. 

Wij zijn bewust van onze unieke positie en staan voor God !

U kan onze VIDEO KANAAL volgen op YOUTUBE ( graag even liken ) :

PURE EVANGELIE OP EEN PLATTE AARDE

Een reeds bekende video is "Jehova getuige doet emotionele oproep"

 

 

BUNKER VIDEO op een Congres van Jehova Getuigen 2016 in Nederland

Deze bovenstaande video gebruiken wij voor FAIR USE en is niet met toestemming aangevraagd. De bedoeling is om een fragment te laten zien van deze super propaganda video.

Onze bunkervideo's

Onze BUNKER VIDEO's zijn geen propaganda uit mooie gelikte studio's zoals JWBROADCASTING met hele technische staf.